Reunió de Junta de la Coordinadora SINERGIA

Dimarts 12/06/2018
El passat 10 de juny es va reunir la Coordinadora d'Associacions Empresarials Tecnològiques de Catalunya seguint el calendari bimensual de trobades, enguany amb la novetat d'escollir com a punt de trobada la ciutat de Lleida.

La reunió de la Coordinadora va girar entorn dels temes d'actualitat com la preocupació de la manca de professionals tot i la demanda creixent del sector.

La nova oportunitat que representa la tecnologia 5G, ben aviat entre nosaltres, va ser un dels temes centrals. La UE vol que aquesta tecnològica s'implanti com més aviat millor i per això ofereix suport econòmic a les iniciatives que, des de les administracions i el teixit empresarial, es vulguin posar en marxa com a proves pilot. La nova tecnologia 5G genera noves oportunitats que cal aprofitar i SINERGIA entén que cal estar a primera fila de el seu desplegament. La Coordinadora, amb la visió de les diferents associacions empresarials que la formen, treballa perquè a Catalunya sorgeixin proves pilot pel seu desplegament en àmbits que van des de l'agricultura fins la salut.

L'Executiva de la Coordinadora es va reunir, prèviament a la Junta, amb l'Alcalde Ros per posar-lo en coneixement de la trobada i demanar-i la implicació de la Ciutat de Lleida en el suport el teixit empresarial TIC. Ros, que és enginyer Informàtic i bon coneixedor del sector va explicar les accions que actualment s'estan fent a la seva demarcació, entre d'altres, en el secor primari.

SINERGIA

Sota un mateix acord de col·laboració va néixer SINERGIA per treballar pel conjunt de les empreses adherides i pel desenvolupament de les tecnologies com a objectiu comú.

Sinergia és un acord entre entitats empresarials que busca la coordinació, interlocució i realització d'actuacions conjuntes.

Reunió de Junta de la Coordinadora SINERGIA
Reunió de Junta de la Coordinadora SINERGIA

Segueix TICAnoia a:
Twitter  Linkedin  Facebook  Slideshare  Flickr  Youtube  Mixcloud