El proper divendres dia 26 d’octubre l’Anoia serà el punt de trobada del sector TIC de Catalunya.

Dimecres 24/10/2018
L'entitat Coordinadora SINERGIA, que agrupa a la majoria d'entitats i associacions dels sector TIC de Catalunya es reuneix aquest divendres 26 a l'Anoia, concretament a La Pobla de Claramunt.

Sinergia
SINERGIA actua com a Coordinadora d'Associacions Tecnològiques Empresarials de Catalunya amb 25 entitats que la formen. Entre les entitats que assistiran a la reunió hi ha les que agrupen a empreses que tenen un àmbit territorial com TICAnoia, TICOsona o TIC3Bages i entitats que són més sectorials, que s'agrupen al voltant d'una tecnologia concerta com les aplicacions per mòbils APP, el programari lliure o de les tecnologies quàntiques. També hi participen entitats que, tot i no ser associacions empresarials, tenim la seva activitat en l'àmbit TIC, com la UPC, el Col·legi d'Enginyers Informàtics, etc.

En la reunió es tractaran temes relacionats amb la nova tecnologia 5G, la coordinació d'activitats que s'organitzen des de la Fundació Mobile World Congress de Barcelona que organitza que les organitza arreu del territori Mobile Week o de més específiques en l'àmbit de l'educació com mSchools per generar noves vocacions professionals cap el sector TIC.

L'Associació TICAnoia, ostenta actualment la presidència de la Coordinadora SINERGIA i un dels reptes a tirar endavant per part de Jaume Catarineu, President de TICAnoia, va ser que les reunions trimestrals de SINERGIA sortirien de Barcelona ciutat per realitzar-se arreu del territori per acostar el sector TIC arreu de Catalunya. La reunió de juny es va fer a Lleida i ara es fa a l'Anoia.

Amb aquesta reunió de la Coordinadora SINERGIA que es fa a l'Anoia aquest divendres i el fet que el passat setembre es posés en marxa el nou Grau Universitari TIDIC al Campus d'Igualada, posa de relleu la importància del sector TIC a l'Anoia i la feina feta per TICAnoia en aquests darrers anys amb la col·laboració del Campus Universitari d'Igualada, la Universitat de Lleida i l'Ajuntament d'Igualada.

 

 

Segueix TICAnoia a:
Twitter  Telegram  Linkedin  Facebook  Slideshare  Flickr  Youtube