Seminari per explicar els avantatges i aplicacions de la impressió en 3D

Divendres 24/01/2014
El seminari “La revolució de la impressió en 3D” anirà a càrrec de Josep Brunet, consultor i expert de l´empresa Sicnova 3D, i David Vives, col•laborador de Ceina I s´impartirà el proper dijous 6 de febrer a la seu de la Unió Empresarial de l´Anoia. Entrada gratuïta previ registre.

Igualada, 24 de gener.- El proper dijous 6 de febrer es farà a Igualada el seminari “La revolució de la impressió en 3D”, un acte per explicar les avantatges i aplicacions de la impressió en 3 dimensions. Aquest seminari està organitzat per Ceina, amb la col•laboració de l´empresa Sicnova 3D, i amb el suport de la Unió Empresarial de l´Anoia i l´associació d´empreses tecnològiques de la comarca TICAnoia.

El taller pretén donar a conèixer aquesta nova i revolucionaria tecnologia que està penetrant molt fort en tots els àmbits, des de l´econòmic a industrial i, fins i tot, en àmbits privats. El seminari farà un breu recorregut per la seva història, es donaran a conèixer les diverses tecnologies d´impressió existents i els materials amb els que es treballa. A més es presentaran casos d´aplicació real, com ara processos de creació de peces mecàniques de sèries curtes, peces d´ortodòncia, models en plàstic o metall i, fins i tot, aplicacions per a pastisseria.
Aquesta és una tecnologia que permet a les empreses ser més competitives, ja que millora els processos actuals i permet noves oportunitats empresarials.

Els seminari serà guiat per Josep Brunet, consultor expert de l´empresa Sicnova 3D, i David Vives, col•laborador de Ceina i expert en el tema. Durant la sessió es farà una demostració pràctica d´impressió en tres dimensions usant una impressora model Witbox i hi haurà una petita sorpresa per als assistents.

L´acte tindrà lloc a la seu de la Unió Empresarial de l´Anoia el proper dijous 6 de febrer, a les 19:00 hores. Les persones interessades poden inscriure´s adreçant-se a la UEA (carretera de Manresa 131 d´Igualada), al telèfon 938052292, per correu electrònic a uea@uea.cat o des de l'agenda de TICAnoia. Les places són limitades.

Scnova 3D
Ceina. Centre de formació en informàtica i noves tecnologies

UEA. Unió Empresarial de l´Anoia
TICAnoia

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube