TIC Anoia convida els creadors de Patatabrava al proper Cafè Digital

Dimarts 28/06/2011
Serà el proper dimarts 28 de juny a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia a partir de les 8.40h.

Igualada, 18 de maig de 2011.- Després les trobades digitals amb els polítics igualadins , la comissió TIC de la Unió Empresarial de l'Anoia, TICAnoia, reemprèn els Cafès Digitals amb una nova cita, aquest cop amb els creadors de patatabrava.com , la xarxa social universitària amb més de 330.000 usuaris i referent per als estudiants universitaris de tot el país.

patatabrava.com, la més gran xarxa social universitària
patatabrava.com, la més gran xarxa social universitària
La trobada es farà aquest proper dimarts 28 de juny a la seu de la UEA a partir de les 8.40h i assistiran l'igualadí David Tardà i Andreu Caritg, socis de Patatabrava.com

Oriol Solé, David Tardà i Andreu Caritg. (EFE)
Oriol Solé, David Tardà i Andreu Caritg. (EFE)
Patatabrava.com va ser fundada al 2002 al bar de la Facultat de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona coma espai de trobada de diferents estudiants. El 2007 van professionalitzar el projecte i actualment patatabrava.com forma part de la xarxa de noves empreses spin-off de la mateixa Universitat. L'empresa està formada per un equip de 9 persones i factura més de 400.000€ a l'any, que continuen reinvertint en el projecte. Les 450.000 visites mensuals el converteixen en un destí suculent per a la publicitat adreçada al sector universitari.

Els Cafès Digitals són trobades mensuals organitzades per TICAnoia amb la voluntat d'explicar i donar a conèixer temes i casos relacionats amb la innovació i els sistemes d'informació que puguin ser d'interès. La trobada començarà a les 8.40h amb un cafè-networking i finalitzarà a les 10.30h.

Les inscripcions es poden fer des del web de TICAnoia .

Contacte de Premsa Marc Mañé

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube