TIC Anoia i Engisoft expliquen als alumnes anoiencs com funciona el software informàtic per hotels

Serà en una nova jornada de les conferències del cicle de trobades amb el sector TIC amb els alumnes d'nformàtica de l'Institut Milà i Fontanals. La jornada es farà el proper dimecres 23 de gener i està oberta a tothom

Igualada, 15 de gener.- Aquest proper dimecres 23 de gener es reprèn el cicle de trobades amb els estudiants TIC de la comarca de l´Anoia i que organitza la comissió TIC de la Unió Empresarial de l´Anoia, TICAnoia. En aquesta ocasió la xerrada porta per nom "Solució vertical per a hotels” i explicarà als alumnes, estudiants i interessats en la informàtica el funcionament del software informàtic per a hotels. La xerrada anirà a càrrec de l'empresa Engisoft, especialista en aquest àmbit, i es farà a les 13.30h a l´Institut Milà i Fontanals d'Igualada.

Blai Paco i Jose Gascón, gerent i consultor d’Intarex amb Isidre Guixà, cap del departament d´Informàtica
En la xerrada es presentarà el cas d'èxit d'una cadena hotelera multinacional i amb necessitats de disponibilitat del servei 24x7. Aquest serà el punt de partida per explicar com es pot gestionar informàticament un gran volum d'usuaris en diferent països, com introduir canvis tecnològics i l'efecte que això ha tingut en la infraestructura hardware i software. Competències aquestes bàsiques per a qualsevol estudiant que vulgui treballar dins d´una empresa de l´àmbit TIC.

La conferència anirà a càrrec de Toni Tebas i Josep Piqué, d´Engisoft, una empresa igualadina que ha pogut fer-se un forat en el mercat d'aplicacions turístiques i d'hoteleria a nivell mundial. Engisoft crea i desenvolupa solucions de gestió hotelera per hotels, restaurants i resorts de tot el món.

Engisoft
Aquestes xerrades són trobades mensuals i es van iniciar el passat 2012. Les jornades estan obertes al públic i estan pensades per motivar a estudiants, joves i tota persona interessada en les tecnologies TIC.

L'entrada és gratuïta.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube