TIC Anoia i Reimpulsa expliquen als alumnes TIC de l'Anoia les claus per treballar en posicionament web

Dilluns 18/03/2013
Serà la sisena i penúltima jornada del cicle de conferències TIC que organitza TICAnoia amb els estudiants del Milà i Fontanals. La jornada serà aquest dimecres 20 de març i està oberta a tothom.

Igualada, 18 de març.- Aquest proper dimecres 20 de març se celebrarà a l´Institut Milà i Fontanals d´Igualada la sisena (i ja penúltima) jornada del cicle de conferències TIC a estudiants de la comarca que organitza TICAnoia. Aquesta xerrada anirà a càrrec de Pep Pujadó, impulsor de l´empresa Reimpulsa, i parlarà sobre els aspectes a tenir en compte quan es treballa en posicionament en cercadors.

Reimpulsa
La xerrada començarà a les 13.30 i se centrarà en les habilitats i característiques que es necessiten a l´hora de treballar en el posicionament online en els cercadors d´Internet (Google Yahoo o Bing.) En la xerrada s´explicaran els fonaments, tipus i tendències de posicionar una pàgina web per als cercadors i Pujadó ho explificarà amb experiències i cassos pràctics.

Pep Pujadó és consultor i formador a Reimpulsa, una empresa igualadina que es dedica al posicionament en buscadors i en crear estratègies per a altres empreses.

Jaume Catarineu d´Ubiquat Technologies, a l´institut Milà i Fontanals
Aquesta jornada, com la resta, estan obertes al públic i estan pensades per motivar a estudiants, joves i tota persona interessada en les tecnologies TIC. L´entrada és gratuïta, la sessió començarà a partir de les 13.30h i tindrà un durada aproximada d´una hora.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube