TIC Anoia i Ubiquat Technologies expliquen als alumnes anoiencs com funcionen les passarel·les de pagament

Dimarts 19/02/2013
Serà en una nova jornada de les conferències del cicle de trobades amb el sector TIC amb els alumnes d´informàtica de l´Institut Milà i Fontanals. La jornada es farà aquest dimecres 20 de febrer i està oberta a tothom
Igualada, 19 de febrer.- Demà dimecres 20 de febrer es realitzarà una nova sessió del cicle de trobades amb els estudiants TIC de la comarca i que organitza TICAnoia. En aquesta ocasió la xerrada porta per nom “Passarel·les de pagament i centres autoritzadors” i explicarà als alumnes, estudiants i interessats en la informàtica el funcionament d´aquestes eines per a realitzar pagaments amb les targetes de crèdit. La xerrada anirà a càrrec de l´empresa Ubiquat Technologies, especialista en aquest àmbit, i es farà a les 15h a l´intitut Milà i Fontanals d´Igualada.
En la xerrada s´explicarà el funcionament de les passarel·les de pagament i els centres autoritzats de control, els sistemes TIC que fem servir per realitzar pagaments en el món físic, però també en els virtuals. Actualment són moltes les empreses que fan servir les targetes per a la realització de pagaments, però també serveixen per acumular punts i aconseguir regals o descomptes més tard. El control dels pagaments, dels punts acumulats dels usuaris i la gestió dels permisos és el que controlen els centres autoritzadors i les passarel·les de pagament.
 
La conferència anirà a càrrec de Jaume Catarineu, president de TICAnoia i CTO i CEO d´Ubiquat Technologies, una empresa empresa d´enginyeria de programari fundada l´any 2008 a Igualada i amb una llarga experiencia en aquest àmbit.
 
Aquestes xerrades són trobades mensuals i es van iniciar el passat 2012. Les jornades estan obertes al públic i estan pensades per motivar a estudiants, joves i tota persona interessada en les tecnologies TIC. L´entrada és gratuïta.
Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube