TICAnoia presideix la trobada del sector TIC a Manresa

Divendres 29/11/2019
Es reuneix amb l'Ajuntament i la UPC en el marc de la junta de Sinergia que ha tingut lloc a la capital del Bages

Sinergia és la coordinadora d'associacions empresarials TIC de Catalunya, actualment formada per 16 entitats que representen més de 2.000 empreses i 25.000 llocs de treball arreu del territori. Des de 2018 la presideix TICAnoia. 

El passat 29 de novembre, en el context de la junta bimensual de la coordinadora Sinergia, TICAnoia es va trobar amb altres associacions TIC per intercanviar experiències i l'aplicació de bones pràctiques per millorar en els serveis als associats i la repercussió del sector en la societat i l'economia, així com trobar noves vies de finançament i abordar nous projectes conjunts.

La junta de Sinergia es celebra durant l'any arreu de Catalunya, i la trobada és aprofitada i per fer visites institucionals amb autoritats i agents del territori. En aquesta ocasió va fer d'amfitrona la Sra. Gemma Rojas, presidenta de TICBages, qui va organitzar la trobada institucional amb l'Iltre. Sr. Valentí Junyent, alcalde de Manresa, la seva regidora d'Ocupació, Empresa i Coneixement, Sra Cristina Cruzi ielregidordeQualitatUrbana,ViaPúblicaiCiutatIntel·ligent, Sr. Josep Gili. Com a membres de TICBages també hi van assistir Pere Palà de la UPC de Manresa i membre de la junta; i en en Jordi Cabanes, secretari de l'entitat.
Per part de Sinergia, hi van assistir el seu president, Jaume Catarineu, i el seu gerent i alhora secretari de TICAnoia, Pep Solé, i el president de TICAnoia Jordi Solà, entre d'altres.

Durant la reunió els representants de la coordinadora van exposar les iniciatives que impulsa o amb les quals està vinculada, relatives a les TIC, com ara el Mobile World Congress, per tal de poder fer arribar un esdeveniment com aquest al territori i estudiar com en poden treure profit les empreses locals.

TICAnoia es reuneix amb l’Ajuntament de Manresa i la UPC en el marc de la junta de Sinergia Business

TICAnoia es reuneix amb l’Ajuntament de Manresa i la UPC en el marc de la junta de Sinergia Business

TICAnoia es reuneix amb l’Ajuntament de Manresa i la UPC en el marc de la junta de Sinergia Business

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube