TICAnoia participa en la presentació de la Taula d'Innovació de l'Ajuntament d'Igualada

Dijous 14/11/2019
Marc Castells ha destacat que “el sector TIC és punter al nostre territori” i que, en aquest marc, “TIC Anoia és un referent.”

TICAnoia ha participat en la presentació presentació pública de la Taula per a la Innovació, un nou espai de col·laboració permanent entre diferents agents públics i privats de la ciutat que neix amb l'objectiu de sistematitzar el treball entre l'Ajuntament i diferents agents locals per fer front conjuntament a reptes de ciutat que requereixen d'innivació en el seu enfocament.

La presentació ha anat a càrrec de l'alcalde, Marc Castells, i el director general d'Innovació i Economia de la Generalitat, Daniel Marco, que han estat acompanyats de Jordi Solà, president de TIC Anoia i Patricia Illa, regidora de Promoció de la Ciutat, Esports, Innovació i Internacionalització.

Marc Castells ha destacat que “el sector TIC és punter al nostre territori” i que, en aquest marc, “TIC Anoia és un referent.” Daniel Marco ha expressat el suport del Departament de Polítiques Digitals a aquesta iniciativa local i ha anunciat que Igualada ha obtingut el distintiu Soc Smart. 

Al seu torn, Jordi Solà, president de TIC Anoia, ha manifestat que “és molt important aquesta unificació entre tot l'àmbit públic i el sector privat. Des de TIC Anoia treballem per crear aquest hub d'innovació i tecnologia i si l'Ajuntament, que sempre hi ha estat de cara i segueix impulsant iniciatives com aquest taula, podem fer feina molt interessant i que pot arribar molt lluny.”

“Des de TIC Anoia, ha afegit Solà, també recolzem el sector de la formació, ja sigui amb la Universitat, ajudant a que vingués el grau en Tècniques d'Interacció Digital i Computació a Igualada, i també amb el Milà. Volem impulsar aquest ventall de formacions TIC, volem que es generin i creixin aquí i no hagin de marxar.”

La presentanció de la Taula per la Innovació ha coincidit amb la confirmació que el febrer de l'any que ve Igualada tornarà a collir actes de la Mobile Week, tal com ja va passar en la primera edició d'aquesta iniciativa, organitzada al voltant del Mobile WorldCongress, que té per objectiu estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital.

Igualada impulsa un punt de trobada entre el sector públic i privat per esdevenir referent en innovació. Imatge: Veu de l'Anoia
Igualada impulsa un punt de trobada entre el sector públic i privat per esdevenir referent en innovació. Imatge: Veu de l'Anoia
Presentació de la Taula per a la Innovació (Imatge: Canal Taronja)
Presentació de la Taula per a la Innovació (Imatge: Canal Taronja)
Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube