TICAnoia participa en una jornada per compartir polítiques de reactivació econòmica post pandèmia.

Dilluns 21/06/2021

 

Jordi Solà president de TICAnoia va participar amb la xerrada “Bones pràctiques de reactivació comarcal. Atracció i Retenció del Talent en el Sector TIC” per aportar una visió sobre la contribució de la digitalització en l'estratègia de reactivació econòmica del territori.

La jornada també va comptar amb  la presentació dels plans de reactivació econòmica a càrrec de Susana Diaz, subdirectora general de Polítiques Actives d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya; i la ponència “Iniciatives per frenar el despoblament a Catalunya: @repoblem”, a càrrec del seu impulsor, Ton Lloret.

El Consell Comarcal de l'Anoia va posar en comú iniciatives per a la reactivació econòmica post pandèmia dels respectius territoris en col·laboració amb els consells comarcals de les comarques veïnes del Baix Llobregat, la Segarra, la Conca de Barberà, el Solsonès i el Bages. Tots ells han coincidit a destacar que, en l'actual context, afronten reptes similars: crear ocupació en l'àmbit de la transició digital i verda, frenar el despoblament i captar els Fons Europeus Next Generation, entre d'altres.

En aquest sentit es van exposar les línies en les quals el Consell Comarcal està treballant projectes amb el sector privat per optar als Fons Europeus Next Generation en els àmbits de l'economia de les cures, el transport, la transició verda, la digitalització i la rehabilitació d'habitatges.

TICAnoia participa en una jornada per compartir polítiques de reactivació econòmica post pandèmia.

 
Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube