TICAnoia presenta Grera, la xarxa social perquè les empreses facin contactes i negocis

Dimarts 27/09/2011

Grera, Xarxa social d'empreses

Igualada, 27 de setembre de 2011.- Aquest divendres al matí, la comissió TIC de la Unió Empresarial de l'Anoia, TICAnoia, presentarà a la comarca la xarxa social per empreses Grera (www.grera.net ). Ho farà en la quinzena edició dels Cafès Digitals , que aquest grup organitza de forma periòdica durant l'any. Grera és una iniciativa catalana que té com a objectiu que les empreses puguin fer contactes i negocis en un entorn molt similar a Facebook. Josep Alberti, fundador i màxim responsable de Grera, en farà la presentació, que es durà a terme a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia, a partir de les 8.40h.

En poc menys d'un any, Grera s'ha guanyat a pols l'eslògan de “Facebook per a les empreses”, tot i que presenta forces diferencies amb la xarxa social més popular. Grera és una xarxa d'empreses on aquestes poden relacionar-se entre sí i buscar nous contactes empresarials. Gràcies a aquesta connexió, moltes empreses han aconseguit nous clients i nous treballs, el que permet fer augmentar la facturació d'aquestes empreses.

La principal diferència de Grera amb d'altres xarxes socials és que a Grera les protagonistes són les empreses (i no els seus responsables, directors o gerents). Les empreses registrades poden gaudir, de forma gratuïta, de diferents serveis o eines per buscar negoci: cercador d'empreses, publicació d'ofertes, enviament de pressupostos, correu intern, borsa d'ofertes i demandes, esdeveniments professionals, etc. Tot i que Grera és gratuïta, la xarxa ofereix uns servei premium per a les empreses que li vulguin treure el màxim rendiment.

Grera és una iniciativa de l'emprenedor Josep Alberti, que treballa en aquest projecte des de l'any passat. Actualment, la plantilla està formada per quatre persones, tenen més de 3.000 empreses de tota Espanya registrades i han començat a exportar la xarxa al mercat llatinoamericà. Grera, a més, té un acord amb la Unió Empresarial de l'Anoia, que permet als seus associats gaudir dels serveis avançats de pagament amb grans descomptes. L'acte finalitzarà cap a les 10.30h.

Per més informació sobre la comissió i properes activitats, es pot accedir al web de TICAnoia, http://www.ticanoia.cat/

Contacte de Premsa Marc Mañé

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube