TICAnoia promou el certamen EntreviSTEM adreçat a descobrir les dones STEM del territori.

Dilluns 08/03/2021
Actualment, només el 35% dels estudiants matriculats en carreres STEM a tot el món són dones. En els equips d'investigació, la presència femenina tot just arriba al 28%.

La comissió Dona, Talent i Formació de l'associació TICAnoia commemora el Dia internacional de la Dona amb la promoció del certamen d'entrevistes EntreviSTEM per despertar vocacions sobre professions científic-tècniques i visibilitzar el talent femení en l'àmbit de les STEM (Science, Technology, Engineering Mathemathics), i fer-ho de la mà dels nois i noies de 10 a 14 anys que hauran de gravar entrevistes periodístiques per apropar-nos les experiències en la trajectòria educativa i professional de les dones STEM del territori.

Fins el 30 d'abril estan obertes les inscripcions tant per a les dones professionals STEM que vulguin aportar el seu granet de sorra en ser entrevistades, com per a les escoles que vulguin participar en el certamen inscrivint els seus grups d'alumnes de 5è i 6è de primària i de 1r i 2n d'ESO. Els grups guanyadors es coneixeran a partir del 15 de maig. 

Tota la informació disponible a: www.ticanoia.cat/entrevistem

 

EntreviSTEM 2021

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube