TICAnoia signa un conveni amb la Universitat de Lleida per afavorir la incorporació professional dels seus alumnes del grau TIC.

Divendres 05/04/2019
L'Associació per a l'Impuls de les TIC a l'Anoia i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida han signat un conveni marc de col·laboració per fomentar les relacions entre la universitat i les empreses TIC de la comarca per promoure la incorporació al mercat professional dels estudiants i graduats en Tècniques en Interacció Digital i Computació.

El conveni pretén afavorir la relació directe per a la promoció d'accions conjuntes per fomentar la relació entre estudiants del nou Grau en Tècniques en Interacció Digital i Computació i el món professional, atenent especialment a l'intercanvi d'informació entre el coneixement de la professió i les sortides laborals i professionals. En la mateixa línia es busca fomentar els nous avenços en tecnologia i investigació per a tot allò relacionat amb l'activitat TIC i col·laborar en l'àmbit acadèmic i, en particular, en el desenvolupament de la metodologia de Formació Dual.

L'acord es materialitzarà en una comissió paritària de seguiment formada per representants de la Universitat de Lleida i TICAnoia que treballarà per fomentar la divulgació tecnològica, la formació contínua, la inserció i l'orientació professional, i tots aquells aspectes relacionats amb l'àmbit TIC en general, així com col·laborar per oferir Formació Dual als estudiants del grau que s'imparteix al Campus Igualada-UdL.

Sobre el Grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació

Es tracta d'un grau de 3 anys impartit al Campus Igualada-UdL, que té com a principal novetat, a nivell universitari, ser una formació absolutament vinculada al món empresarial.  Està adreçat a estudiants amb interès per la tecnologia i la informàtica i, en particular, pel disseny i la implementació d'aplicacions interactives. 

Més informació

 

EPS - Campus Igualada - UdL

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube