Tres centres educatius d’Igualada són guardonats en el concurs EntreviSTEM de TICAnoia

Dimarts 25/05/2021
El concurs EntreviSTEM, organitzat per TICAnoia per fomentar les vocacions STEM en les joves de la comarca, instava als alumnes d'entre 10 i 14 anys a realitzar una entrevista a una professional de l'àmbit STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

La millor entrevista de la categoria de 5è-6è de primària ha estat del grup The Jornalists de l'Escola Emili Vallès d'Igualada. I entre els participants de 1r-2n d'ESO, el guanyador ha estat Combo Junior de l'Institut Pere Vives d'Igualada. Ambdós grups guanyadors seran obsequiats amb un xec de 100€ en material promocionat per Bureau Vallée, una formació per a tot el grup classe “Comuniquem-nos millor” impartida per l'experta en oratòria Xènia Castelltort, i una subscripció mensual a Filmin.

En la categoria dels docents més motivadors, s'enduu el premi Marta Cortès, professora de l'Escola Pia d'Igualada, que consisteix en un altaveu intel·ligent, cortesia del centre de formació Ceina.

El concurs va tancar amb una participació de 132 alumnes, 33 entrevistes inscrites procedents de 6 centres educatius i 28 professionals STEM voluntàries. TICAnoia valora molt positivament totes les entrevistes rebudes, i destaca que les puntuacions han estat molt ajustades. El jurat ha valorat els treballs dels participants basant-se en la seva qualitat, coherència amb el tema de treball i originalitat, i ha estat compost per representants de TICAnoia, professionals en l'àmbit de la docència i la comunicació.

TICAnoia és l'associació per l'impuls de l'Ecosistema TIC de l'Anoia, nascuda el 2008 que agrupa empreses i professionals de l'àmbit tecnològic de la comarca així com estudiants del mateix sector. TICAnoia és impulsora de projectes com el Grau Universitari TIDiC al Campus Universitari Igualada-UdL, el Col·laboratori d'Innovació Social i Digital o el desplegament de l'àrea 5G a l'Anoia.

Web del concurs EntreviSTEM

EntreviSTEM   Guanyadors primària   Emili Vallès
EntreviSTEM Guanyadors primària Emili Vallès

EntreviSTEM   Guanyadors secundària   INS Pere Vives
EntreviSTEM Guanyadors secundària INS Pere Vives

EntreviSTEM   Tutora més motivadora htz
EntreviSTEM Tutora més motivadora htz

EntreviSTEM

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube