Trilogi explicarà als alumnes anoiencs les solucions i el software que es fa servir en comerç electrònic

Dilluns 03/12/2012
La tercera jornada amb els alumnes TIC es farà aquest proper dimecres 12 de desembre al Milà i Fontanals. La jornada està oberta a tothom però està especialment pensada per a alumnes i/o persones que vulguin estudiar i treballar en el sector TIC.
Igualada, 3 de desembre.- Aquest proper dimecres 12 de novembre se celebra la tercera jornada del “Cicle de trobades amb el sector TIC” que organitza la comissió TIC de la Unió Empresarial de l´Anoia a l´Institut Milà i Fontanals d´Igualada. La sessió d´aquest mes de desembre anirà a càrrec de Màrius Rossell, fundador i CEO de Trilogi. Aquesta sessió es farà a partir de les 13.30h i porta per títol Comerç electrònic. La nostra solució".
Solutions Trilogi
La presentació farà un breu recorregut per la situació actual del comerç electrònic a Catalunya, Espanya i a tot el món. S´explicarà quina evolució ha tingut durant tots aquests anys, com ha canviat i cap a on ha evolucionat. A més, també es posarà l´accent en el software que s´ha utilitzat i que aquests alumnes poden crear en un futur.
 
Màrius Rossell, que actualment passa grans estades a la Xina, posarà èmfasi en la situació en aquest país i de les diferents modalitats de software i de serveis de comerç electrònic. En aquest sentit, es farà una visió general de LogiCommerce, el producte creat a Trilogi per al comerç electrònic.
 
Segona trobada cicle de conferencies de TICAnoaia a alumnes del Institut Milà i Fontanals
Aquestes xerrades son mensuals i estan obertes al públic i estan protagonitzades per diverses empreses del sector de les Telecomunicacions i de la Informació de l´Anoia. Tot i que estan pensades per motivar a estudiants i joves interessats en les tecnologies TIC, també hi poden assistir totes aquelles persones que vulguin conèixer aquestes eines i/o que vulguin reciclar-se.
Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube