Últims dies per presentar-se en la tercera edició del Premi TIC de l'Anoia

Dijous 12/05/2011
El guardó s'entregarà el proper 7 de juny, durant la celebració d'una nova edició del Sopar de la UEA
  • En les anteriors edicions van ser reconeguts Sita Murt (2010) i Munich (2009 i primera convocatòria)

Igualada, 12 de maig de 2011.- Queden pocs dies per presentar candidatures en la tercera edició del Premi TIC de l'Anoia i que organitza la comissió TIC de la Unió Empresarial de l'Anoia, TICAnoia . El premi vol reconèixer la potenciació i l'esforç en l'ús de la informàtica i les noves tecnologies i la implantació de Sistemes d'Informació (SSII) a les organitzacions empresarials. El guardó s'entregarà el proper 7 de juny durant la celebració del Sopar anual de la Unió Empresarial de l'Anoia, conjuntament amb d'altres guardons, com el premi a la trajectòria empresarial o a la capacitat emprenedora i que organitza la propia UEA .

Premis Tic d'Implantació de Sistemes d'Informació
Els premis volen ser un reconeixement a aquelles empreses i entitats de l'Anoia que hagin confiat i impulsat les noves tecnologies de la informació i comunicació (TIC) o sistemes d'informació (SSII).

La convocatòria s'adreça a qualsevol professional, empresa, entitat, organització amb o sense ànim de lucre o les seves associacions de la comarca i el termini màxim per presentar candidatura és el divendres 27 de maig. En les anteriors edicions van ser reconeguts amb un Premi TIC Sita Murt (edició 2010), i Munich en la primera convocatòria.

El jurat estarà format per 5 membres de la Comissió TIC de la UEA (TICAnoia) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya i valoraran diversos aspectes:

  • L'impacte estratègic que els nous sistemes hagin aportat a l'organització, afavorint un o més dels seus processos empresarials (internacionalització, millora de la relació amb els clients, desenvolupament de nous productes i serveis, gestió del coneixement,...).
  • La metodologia de gestió de projectes i implantació del nou sistema.
  • El valor de diferenciació i avantatge competitiu aconseguit: la innovació en processos, productes i nous serveis, i els beneficis socials que la solució ha aportat a les persones (treballadors, clients, col.laboradors).

Les propostes s'han d'enviar a premisTIC@ticanoia.cat abans del 27 de maig i s'haurà de presentar un informe de màxim 5 pàgines. Per més informació, es pot consultar el lloc web de la Unió Empresarial de l'Anoia o la pàgina web de TIC Anoia .

Contacte de Premsa Marc Mañé

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube