Què poden fer les petites empreses TIC per optar a una licitació pública?

Divendres 05/12/2014
Com poden les empreses petites optar a una oferta pública? ¿Què han de fer les microempreses per presentar-se a licitacions públiques?

Aquestes seran algunes de les preguntes que es respondran en la sessió de treball “Elabora la teva oferta pública pas a pas” que TICAnoia, l'Ajuntament d'Igualada i CEINA han preparat pel proper divendres 12 de desembre.

Aquesta és una jornada adreçada a petites i microempreses que vulguin optar als concursos públics que fan les administracions i així obrir una nova via de facturació. La jornada aprofundirà  d'una forma amena i pràctica en l'elaboració d'una oferta, analitzant les licitacions, coneixent tots  els aspectes i conceptes que les regeixen i posant en pràctica els coneixements explicats en un cas  pràctic. L'objectiu de la xerrada és que aquestes empreses coneguin en passos a realitzar en un  futur i així tinguin més possibilitats de treballar per l'administració.

La sessió està enfocada per a petites empreses i microempreses de l'àmbit TIC, però hi podran  participar-‐hi empreses de tots els àmbits que estiguin interessades en presentar ofertes a les  administracions públiques.

La jornada es farà el proper divendres 12 de desembre, de 10 a 13h, a l'IG-NOVA Tecnospai, és gratuïta i cal inscripció prèvia. La jornada anirà a càrrec de Roser Viladrich Segués, responsable de licitacions del grup Sinergia Social –  Associació coordinadora d'entitats per l'interès general. Les places són limitades. 

Aquesta és una jornada impulsada per:

Ig-nova Tecnoespai
Ajuntament d'Igualada - Dinamització Econòmica
TICAnoia
Ceina. Centre de formació en informàtica i noves tecnologies

Elabora la teva oferta pública pas a pas

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube