Iniciar sessió

Àrea socis

TICAnoia Gaming League - TGL2021

El TGL és una competició de videojocs entre empreses associades a TICAnoia i alumnes i professors del Campus Igualada-UdL i de l'Institut Milà i Fontanals Dpt. Informàtica amb l'ànim d'apropar  en un entorn distès i informal, les TIC i el talent de les diferents àrees de coneixement en que es formen els professionals del futur.
VULL PARTICIPAR!

gamingleague@ticanoia.cat  

 

Des de l'organització hem estat revisant les vostres respostes a l'enquesta que vàrem fer, i hem seleccionat aquells jocs que han tingut més suport per part vostra. En base a les vostres votacions, hem determinat que els jocs que formaran part de la primera edició del TGL són:

 

Els tres jocs son gratuïts i estan disponibles per PC, amb el que es facilita molt la competició.

Per a la gestió de la lliga i per a comunicar-nos entre tots, utilitzarem Discord (https://discord.com/). Crearem un servidor específic per la TGL i generarem canals per a cada competició, equip, etc.

Com a novetat, us informem que els estudiants del Campus Igualada -UdL i del Milà i Fontanals Dpt. Informàtica podeu crear tants equips com vulgueu i que només cal que un membre del equip sigui estudiant dels centres. Es a dir, si ets estudiant del Milà i Fontanals Dpt. Informàtica pots crear un equip amb tu i 4 amics que no cal que estudiïn al Milà. El mateix aplica als estudiants de la UdL i als treballadors de TIC Anoia.

La competició, si tot va bé, arrencarà durant el Març, i es per això que necessitem que ens confirmeu la vostra assistència a la lliga. Per això, necessitaríem que ens diguéssiu a quins jocs us apunteu, amb quants equips i qui forma cada equip.

Per inscriure-us necessitarem la següent informació que us demanarem per correu:

  • Nom del joc
  • Nom de l'equip
  • Empresa o centre educatiu
  • Relació de jugadors amb Nom complet i email.

 

VULL PARTICIPAR!

gamingleague@ticanoia.cat  

Envia'ns correu amb les teves dades i et contactarem per a formalitzar la inscripció

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube