TICAnoia i la UEA signen un acord de col·laboració per crear sinergies i noves oportunitats per a les empreses

Dijous 29/01/2015
L'acord entre les dues entitats permetrà treballar coordinadament per impulsar el sector de les noves tecnologies i les empreses TIC de la comarca, reconèixer TICAnoia com a gremi TIC dins de la UEA i posar a disposició de les empreses TIC els seus serveis i l'experiència de la UEA.

Igualada, 29 de gener.-­‐ TICAnoia i la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) han signat aquest mes de desembre un acord de col·laboració que permetrà impulsar el sector TIC a la comarca i millorar la  competitivitat de les empreses anoienques en l'àmbit de les noves tecnologies de la informació.  Aquest acord permetrà treballar plegats i de forma coordinada per impulsar les tecnologies TIC a  les empreses de la comarca i crear sinergies que impulsin les TIC a la societat anoienca. 

 Jaume Catarineu, president de TICAnoia, i Blai Paco, president de la UEA i també membre de TICAnoia, signen l'acord de col·laboracio TICAnoia-UEA
Jaume Catarineu, president de TICAnoia, i Blai Paco, president de la UEA i també membre de TICAnoia, signen l'acord de col·laboracio TICAnoia-UEA
Amb la signatura d'aquest acord, TIC Anoia passa a exercir com a gremi TIC de la UEA, aportant un  nou valor pel qual els altres gremis de la UEA que disposaran a partir d'ara d'una aproximació més dinàmica a les TIC a partir de les trobades multisectorials que es faran durant aquest any. A més, TICAnoia disposarà també de les instal∙lacions de la UEA per a dur a terme els seus actes i les seves empreses podran comptar amb tot el bagatge, l'experiència i els contactes d'una entitat  empresarial de referència com la UEA.
 

Les dues entitats organitzaran durant aquest any diverses activitats informatives, de formació i de  dinamització que permetran a les empreses de noves tecnologies, als professionals del sector i als  responsables informàtics de les empreses descobrir les últimes tecnologies i aplicacions TIC. 

L'acord va ser firmat per Jaume Catarineu, president de TICAnoia, i Blai Paco, president de la UEA i també membre de TICAnoia.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube