Augment de participació a la 3a edició de l’Anoia Tast-Tech

Dilluns 28/01/2019
L'Anoia Tast-Tech s'ha convertit en una cita anual esperada per infants, famílies i escoles. Enguany ha augmentat la participació a la matinal del dissabte i les noves activitats del divendres (Anoiada i xerrada) també van tenir molta acceptació i participació.

Igualada, 28 de gener.- L'Anoia Tast-Tech d'aquesta edició presentava moltes novetats. Per una banda, el canvi de dates en moure'l de l'octubre cap al gener per facilitar que les escoles poguessin presentar una mostra de les activitats tecnològiques que estan desenvolupant durant el  curs acadèmic, objectiu que era difícil d'assolir en el mes d'octubre quan el curs acadèmic tot just acaba d'iniciar. Per altra banda, la incorporació de dues noves activitats el divendres: Anoiada i xerrada tecnològica.

Anoia Tast-Tech 2019
Anoia Tast-Tech 2019

Èxit rotund a la primera edició de l'Anoiada, organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de l'Anoia que, durant el matí del divendres, va aplegar un total de 732 alumnes procedents d'11 centres de Secundària  de la comarca que van participar en una gimcana tecnològica.
Molta participació també, al voltant de 80 persones, a la xerrada “El món dels videojocs”, organitzada pel grup IGD Tech&Drinks al Local del Barri de Xauxa, amb la participació de diversos ponents d'empreses el sector.

I pel que fa a la matinal del dissabte al Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia, l'oferta va ser clarament superior a edicions passades. La mostra oferia 15 tallers amb un total de 39 sessions de 45 minuts de durada, la conferència “Instròniks, makers a l'aula: Com utilitzar la tecnologia d'una manera artística i creativa”,  espais amb  demostració de les activitats tecnològiques que es duen a terme en 10 escoles de la comarca, espai amb demostració de material educatiu tecnològic desenvolupat per una empresa de la comarca i una mostra d'aplicació de la tecnologia actual per reviure experiències passades (màquina recreativa per reviure la màgia dels videojocs dels anys 80 i 90). I, com en passades edicions, al final del matí una subhasta d'obsequis d'empreses TIC de la comarca entre els assistents que havien d'haver aconseguit punts a partir de la participació en tallers i descoberta de les activitats de la mostra.

I l'oferta deuria ser atractiva, ja que els tallers van tenir una ocupació mitjana del 82,1% (276 inscripcions per 336 places disponibles) amb 200 joves entre 3 i 14 anys, alguns dels quals van aprofitar per fer més d'un taller i amb alguns tallers plens de gom a gom.  L'espai de demostració d'escoles i empreses va estar concorregut durant tot el matí. A mig matí, moment àlgid, el recinte estava ple amb 300 persones i l'afluència de visitants a la matinal va ser d'unes 600 persones.

Per finalitzar agrair la col·laboració de tothom que ha fet possible aquesta 3a edició de l'Anoia Tast-Tech (Ajuntament d'Igualada, Consell Comarcal, escoles, empreses i persones que han col·laborat a títol personal).

Àlbum de fotos: https://photos.app.goo.gl/1c7ojemFSU9n9mWz5

 

Agenda > Darreres activitats > 3r Anoia Tast-Tech: mostra tecnològica
Projectes i campanyes > Anoia Tast-Tech

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube