Quart Cafè Digital de TICAnoia: les e-nòmines

Dimecres 18/11/2015
TICAnoia presenta en el quart Cafè Digital de l'any com les TIC poden simplificar i fer més eficients les gestions de nòmines i de Recursos Humans de les pimes. Ho fa de la mà d'Antoni Arroyo, conseller delegat de ENOMINA, SL, una empresa que ofereix una plataforma de nòmines online. La trobada serà el proper dimarts 1 de desembre a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia, a partir de les 9h del matí.

Elaborar nòmines és un tràmit que totes les empreses han de fer un cop al mes. A vegades, però, les pimes no tenen suficients coneixements o personal especialitzat per a la seva elaboració i destinen més temps i més recursos dels que haurien de destinar. Per evitar aquestes situacions i millorar la seva productivitat, fa temps que existeixen plataformes online que permeten crear nòmines electròniques i gestionar des del cloud moltes de les tasques més habituals en Recursos Humans. Aquesta és la temàtica del quart Cafè Digital de TICAnoia que es farà aquest proper dimarts 1 de desembre a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia.

Cafè Digital TICAnoia
Cafè Digital TICAnoia

El proper Cafè Digital de TICAnoia proposa descobrir a les petites i mitjanes empreses de la comarca aquestes plataformes TIC, serveis que permeten gestionar aquests tràmits de forma senzilla i accessible. Ho farà de la mà d'Antoni Arroyo, conseller delegat de ENOMINA, SL, una empresa que ofereix la plataforma online “Enomina”.

En aquesta trobada, envoltada de cafès i d'un esmorzar gratuït, s'explicarà perquè aquestes plataformes comencen a captar l'interès d'empreses i pimes. Una de les seves principals avantatges és la immediatesa de l'accés a la informació. La gestió online permet a les empreses organitzar tota aquesta informació i tràmits des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, ja que s'evita que tota la informació quedi emmagatzemada en un únic dispositiu no portàtil.

A més, aquestes plataformes també ofereixen grans oportunitats pels propis treballadors, que poden accedir a les seves nòmines, contractes i documents en qualsevol moment i poden fer peticions de vacances o absències i entrar dietes i despeses que s'han de reflectir a la seva nòmina. Així els treballadors poden ser més eficients i l'empresa evitar paperassa a finals de mes.

La sessió es farà el dimarts 1 de desembre a partir de les 9.00h a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia i amb la organització de TICAnoia, la pròpia UEA, i amb el patrocini de MPM Software. Les inscripcions (limitades a 20 persones) són gratuïtes.

Els Cafès Digitals són un espai de trobada en grup reduït per conèixer noves solucions i projectes en l'àmbit de les tecnologies de la informació, tot compartint l'esmorzar i un cafè.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube