El proper Cafè Digital de TICAnoia presenta els programes TIC que permeten avaluar i millorar la productivitat dels treballadors

Dimecres 16/09/2015
Aquest proper dimarts 22 de setembre es realitzarà el tercer Cafè Digital, amb la presència de Manel Macià, director de Talentia Gestió, la consultora igualadina especialitzada en gestió de recursos humans.

Igualada, 15 de setembre.- Poden les empreses saber si els treballadors estan rendint al màxim nivell? Poden les eines informàtiques analitzar els seus comportaments i proposar millores? El proper Cafè Digital de TICAnoia proposa descobrir, a empreses i responsables de recursos humans, les eines TIC que estan al seu servei per avaluar les competències d'una plantilla de treballadors i, per tant, millorar la productivitat de l'empresa. Aquest és l'objectiu d'aquesta nova trobada, la tercera de l'any, que es farà aquest proper dimarts a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia.

Cafe digital - La gestió per processos - AuraPortal BPMS

Aquesta trobada digital, envoltada de cafès i un petit esmorzar gratuïts, anirà a càrrec de Manel Macià, director de Talentia Gestió, una consultora d'Igualada que ajuda a empreses a millorar la productivitat dels seus treballadors. Les eines TIC d'avaluació de competències serveixen per detectar i avaluar els procediments que generen més rendiment dins d'una empresa, però també aquells que no en generen pocs o gens i, per tant, poder-los solucionar. L'objectiu és que els treballadors i les empreses siguin més eficients i per tant puguin aconseguir més ventes i donar un millor servei als seus clients. Macià exposarà l'eina igualadina AvaluTIC, un software innovador que s'adapta a totes les empreses, grans o petites.

La sessió es farà el dimarts 22 de setembre a partir de les 9.00h a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia i amb la organització de TICAnoia, la pròpia UEA, Talentia Gestió i el patrocini de CEINA. Les inscripcions (limitades a 20 persones) es poden fer al web de TICAnoia i són gratuïtes. La sessió està oberta a directius, directors generals i responsables de recursos humans que vulguin conèixer aquesta solució empresarial.

Els Cafès Digitals són un espai de trobada en grup reduït per conèixer noves solucions i projectes en l'àmbit de les tecnologies de la informació, tot compartint l'esmorzar i un cafè. L'última edició es va fer al mes de març i es va presentar els sistemes de Gestió de Processos de Negocis, coneguts per BPMs.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube