El sisè Dinar Networking TICAnoia explora els reptes TIC d’aquest 2015

Dimarts 20/01/2015
La sisena edició d'aquesta trobada es farà el proper dimarts 3 de febrer al restaurant Sesoliveres d'Igualada. Està obert a tots els professionals i responsables en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) de la comarca que vulguin descobrir les oportunitats que aquest sector depara per a les empreses per aquest 2015. A més, TICAnoia exposarà les activitats previstes per aquest nou any.

Ivan González, Director de Penteo
Ivan González, Director de Penteo

Igualada, 20 de gener.-­‐ TICAnoia organitza aquest proper 3 de febrer la sisena edició del Dinar  Networking TICAnoia, una trobada per a professionals i responsables d'empreses TIC de la comarca  de l'Anoia en la que es debat temes d'interès per al sector. En aquesta ocasió el dinar explorarà els  reptes que les eines TIC deparen a aquests professionals i les oportunitats per a les empreses. Ho farà de la mà d'Ivan González, Director de Penteo i analista TIC.

La trobada està adreçada a empreses TIC i als caps i directors dels departaments TIC de petites i  mitjanes empreses de la comarca. Ivan González enumerarà en aquesta ocasió les tendències i reptes que l'entorn tecnològic té preparats per aquest 2015. González assessora a empreses i institucions a assolir amb èxit la presa de decisions en l'àmbit TIC, per minimitzar riscos, temps i costos en la presa de decisions.

La trobada servirà també per conèixer les accions que TICAnoia té previst per aquest 2015, com ara la segona edició del FiraBIT, la trobada tecnològica de la comarca. Les inscripcions a aquest dinar són limitades i s'han de fer al web de TICAnoia. El dinar  es farà al restaurant Sesoliveres a partir de les 13h i el seu preu és de 30€ per comensal. 

Amb aquesta trobada, TICAnoia recupera el Dinar Networking, les trobades anuals on es presenten  temàtiques, oportunitats empresarial i altres temes d'interès relacionat amb les TIC, les  tecnologies de la informació i de la comunicació. L'última edició es va celebrar a l'abril de 2012, amb la presentació d'Agustín Cordón, vicepresident executiu de la Fundació Mobile World Capital.

Altres edicions del Dinar networking TICAnoia

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube