TIC Anoia i Blinzy Studios mostren als alumnes TIC de l'Anoia com crear un videojoc

Dimarts 09/04/2013
Aquesta serà en la darrera jornada del cicle de conferències TIC que TICAnoia ha realitzat en els darreres mesos al Milà i Fontanals. La jornada serà el proper dimecres 17 d´abril i està oberta a tothom que estigui interessat en treballar en empreses de les tecnologies de la informació i comunicació.
El proper dimecres 17 d´abril es realitzarà la setena i darrera conferència del cicle de trobades TIC que TICAnoia ha organitzat durant els darrers mesos per fomentar i donar a conèixer les oportunitats laborals en les TIC, les tecnologies de la informació i de la comunicació. En aquesta última trobada, Josep Rosich, responsable i cofundador de l´empresa Blinzy Studios, explicarà als alumnes anoiencs quins passos es segueixen a l´hora de crear un videojoc. La jornada es realitzarà a l´institut Milà i Fontanals d´Igualada.
La xerrada començarà a les 15.00h i explicarà els passos i processos que s´han de seguir a l´hora d´idear, crear i desenvolupar un videojoc per a varies plataformes. Rosich explicarà com es realitza un joc per a ordinadors personals, però també com crear-ne per a les noves plataformes com mòbils, tauletes i Xarxes Socials.
 
Blinzy Studios
Blinzy Studios es una empresa creada el 2011 per dos igualadins, Rafa Pastor i Josep Rosich, i que idea i desenvolupa videojocs. Aquesta empresa ha publicat jocs per iPhone/iPad, Facebook i dispositius Android. La seva especialitat és la producció de jocs multiplataforma que poden ser jugats des de PC, MAC, Linux o dispositius mòbils.
 
La jornada està pensada per despertar la motivació als estudiants i ensenyar-los les possibilitats laborals dels estudis TIC, però està oberta a totes les persones que vulguin conèixer les sortides laborals que ofereixen les tecnologies TIC. És per això que la conferència està oberta a tots els públics.
 
TICAnoia vol crear un espai de reflexió i de propostes, a nivell comarcal, sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a les nostres empreses i al nostre territori.
Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube