Justificació

Vull més informació
Per treballar una proposta concreta et demanen que ens responguis a aquest formulari per poder-te informar de primera ma com avança el projecte. Properarment convocarià una reunió per explicar la situació del projecte i a la vegada recollir propostes de serveis, comuns o privats que hauria de tenir aquest nou Espai TIC, i resoldre dubtes sobre l'evolució i calendari del projecte.
Accepto la política de privacitat
Informació bàsica sobre protecció de dades
Associació per l’impuls de l'ecosistema TIC de l’Anoia
Gestionar l'enviament d'informació relacionada amb la petició. +info
Consentiment de la persona interessada +info
Associació per l’impuls de l'ecosistema TIC de l’Anoia
Política de privacitat

El sector TIC de l'Anoia és un sector diferencial i estratègic. És diferencial perquè a partir dels estudis fets per TICAnoia des del 2008 podem veure que la nostra ciutat té una densitat d'empreses TIC per habitant superior a la mitjana catalana i això ens situa en una posició d'avantatge competitiu que pot definir el futur del nostre territori en els propers anys. (veure notícia | veure informe baròmetre). 

És estratègic perquè és un sector de present i de futur, facilitador transversal de la industria del territori. Amb un atur proper al 0%, l'ocupació dels estudiants de tecnologia procedents de l'enginyeria, els Graus universitaris o els Cicles Formatiu de Grau Superior són una ocupació de qualitat, ben retribuïda i de gran valor afegit per a la societat i l'economia. Aquest sector representa actualment més del 40% d'increment de productivitat de la UE, i quasi un 25% del seu PIB. No és agosarat doncs  assenyalar que la salut del sector TIC de la comarca determinarà la del seu futur econòmic.

TICAnoia - Facilitador transversal de la industria del territori

A més al nostre territori disposem de centres educatius de reconegut prestigi, com el Campus Igualada - UdL, l'IES Milà i Fontanals o centres privats homologats i de formació especialitzada on es formen molts dels professionals que posteriorment conformen el teixit empresarial de les nostres empreses amb una ocupació del 100%.

Tots aquests fets contrasten amb la manca d'un ecosistema tecnològic que atregui i retengui el talent, coneixement valuós per al teixit econòmic i social del nostre territori: estudiants, professionals, emprenedors, start-ups, empreses consolidades, inversors, incubadores, acceleradores i company builders, universitats, escoles de negoci, mitjans de comunicació, administracions públiques i altres agents. Un HUB tecnològic on es programin iniciatives de networking, activitats, conferències i workshops tecnològics per promoure idees i impulsar la digitalitzacio dels diferents sectors econòmics que dinamitzen el territori. 

 

Des de TIC Anoia proposem un acord públic privat per dotar d'un HUB tecnològic el nostre territori.

Projecte Hub TICAnoia - Interior sala reunions

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube