Estudiant

Si ets major de 16 anys i ets estudiant matriculat en qualsevol família formativa oficial de durada mínima d'un curs acadèmic, també pots sol·licitar formar part de TICAnoia i fruir d'alguns dels avantatges i activitats que organitzem. Les següents dades que ens facilitis ens serviran per contactar-te i gestionar la teva alta formalment. 

Qualsevol estudiant associat/da té una quota de 0 €/any i pot assistir a la Assemblea General sense dret de veu ni de vot. 

Home
Dona

Condicions d'associació

Omplint i enviant aquest formulari vostè autoritza a l'Associació per l'impuls del Sector TIC de l'Anoia, amb NIF G66009861, a tramitar la seva alta com a persona associada. 

Les vostres dades restaran emmagatzemades en un fitxer automatitzat que és titularitat de TICAnoia, que té com a finalitat informar-li de les activitats de l'associació i realitzar la gestió administrativa i organitzativa de la seva vinculació. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, podeu adreçar una comunicació escrita, a la qual s'hi ha d'adjuntar una fotocòpia del seu DNI, a Av. de Barcelona, 105, 08700 - Igualada (Barcelona), o per correu electrònic info@ticanoia.cat.

Accepto condicions d'associació
Accepto la política de privacitat
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable Associació per l’impuls de l'ecosistema TIC de l’Anoia
Finalitat Gestionar l'enviament d'informació relacionada amb la petició. +info
Legitimació Consentiment de la persona interessada +info
Destinataris Associació per l’impuls de l'ecosistema TIC de l’Anoia
Informació adicional Política de privacitat
Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube