TICAnoia recolza la nova modalidat de Formació Dual grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació del Campus Igualada - UdL

Dilluns 09/03/2020
El proper mes de setembre de 2020 l'alumnat dels estudis d'Informàtica de la UdL que es realitzen al Campus Igualada ja estaran al seu darrer any i començaran a treballar en empreses per completar la seva formació acadèmica i la vessant més pràctica i professional.

Campus Igualada

El grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació de l'Escola Politècnica Superior (Campus Igualada - UdL) forma professionals experts en el món de la computació amb una vessant molt pràctica, fent especial èmfasi en el disseny i implementació de les aplicacions interactives. Aquest grau aplicarà la metodologia de Formació Dual pionera a l'estat i que permetrà l'alumnat combinar la formació en les aules universitàries i l'entorn professional mitjançant un contracte laboral amb l'empresa.

Formació Dual - Educació Superior Dual
És un model d'aprenentatge basat en la integració del coneixement adquirit en dos entorns igualment importants, l'acadèmic i el professional per oferir un programa formatiu de grau, màster o formació continuada. En la formació dual s'alterna la formació rebuda en l'entorn acadèmic amb formació rebuda en l'entorn professional, de forma que l'estudiant es converteix en un treballador en formació.

Les empreses TIC, empreses de base tecnològica i departaments d'informàtica i sistemes de les empreses de diferents sectors interessades en incorporar professionals de les tecnlogies de la informació i la comunicació (disseny i desenvolupament d'aplicacions, administració d'infraestructures, programació,etc...) ara tenen l'oportunitat d'incorporar als seus equips de treball nou talent amb gran potencial.

Des de TICAnoia recolzem aquest nou canal d'incorporació de talent TIC a les empreses que ens permetrà superar algunes de les dificultats de manca de personal qualificat que patim al territori.

El proper divendres 13 de març,de 13:00 a 14:00 a l'Antic Escorxador es realitzarà una sessió informativa oberta a les empreses per explicar la FORMACIÓ DUAL, com en poden aprofitar aquesta oportunitat i aclarir tots els dubtes al respecte. Per part de la UdL hi seran presents, entre altres, Francesc Giné (Vicerector d'Ordenació Acadèmica) i Magda Valls (directora de l'EPS). Més informació.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube