Iniciar sessió

Àrea socis

Crida a dones STEM

Actualment, només el 35% dels estudiants matriculats en carreres STEM a tot el món són dones. En els equips d'investigació, la presència femenina tot just arriba al 28%.

Crida a dones professionals en l'àmbit de les STEM
Per aquest motiu des de TICAnoia hem creat el certamen d'entrevistes EntreviSTEM, per apropar i visibilitzar el talent femení en les STEM (Science, Technology, Engineering Mathemathics) del nostre territori.

El concurs consisteix en una entrevista curta gravada que hauran de realitzar els nois i noies de 10 a 14 anys a diferents professionals STEM de l'Anoia i apropar-nos les seves experiències en la trajectòria educativa i professional com a dones que desenvolupen la seva activitat en algun sector relacionat amb les ciències, la tecnologia, l'enginyeria o les matemàtiques.

En aquesta fase inicial estem fent una crida a dones professionals STEM disposades a participar per ser entrevistades pels alumnes ja sigui presencialment o online (depenent de les recomanacions sanitàries). Posteriorment s'assignaria un grup de fins a 4 alumnes que us farien l'entrevista a muntar i lliurar en el concurs sotmès a un jurat multidisciplinar.

Si ets una dona STEM si u o coneixes algú que pugui participar, si plau deixa'ns les dades de contacte on facilitar instruccions. Esperem comptar amb el teu petit gest per canviar aquesta tendència! 

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube