Iniciar sessió

Àrea socis

Cubus Games, Premi TICAnoia 2018

El Premi a la Implantació de les Eines TIC va ser atorgat a Cubus Games durant el Sopar Empresarial de la UEA. Va recollir el guardó, de mans de la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Sra. Alba Vergés, en Quim Garreta, Co-Founder & CBDO de l'empresa.
Dijous, 06/07/2017

HOAX Our Right to Hope

 

Cubus Games
Cubus Games és un estudi igualadí amb projecció internacional, creador d'experiències interactives en diferents àmbits. Està especialitzat en Narrativa Aplicada i Gamificació en els sectors d'Entreteniment, Patrimoni Cultural i Turisme, així com en projectes d'Impacte Social i també Educatius.

Actualment al món, segons l'Organització Mundial de la Salut, hi ha més de 430 milions de persones que pateixen l'estigmatització per motiu d'algun tipus de trastorn mental com la depressió, el trastorn afectiu bipolar, la demència, les discapacitats intel·lectuals, l'esquizofrènia i d'altres psicosis o trastorns com l'autisme.

L'App HOAX Our Right to Hope, co-produïda amb Ziggy's Wish en col·laboració amb la Greater Manchester West Mental Health NHS Foundation Trust i la University of Manchester, és una App de Narrativa Aplicada i Tecnologies de Gamificació que aporta una solució interativa orientada a reduir l'estigma social i incrementar l'actitud conductual positiva cap les persones que pateixen trastorns mentals com la psicosi o l'esquizofrènia, i també per a l'obtenció de mètriques d'audiència rellevants per al Projecte HOAX.

Per tot això TIC Anoia atorga el 7è Premi TICAnoia a Cubus Games per la seva App HOAX Our Right to Hope per la seva innovació tecnològica en l'àmbit de l'e-health, pels beneficis socials aportats a la salut mental, per la sinèrgia entre les diferents àrees de coneixement que han participat i per la seva projecció internacional.

 

Sobre Cubus Games  |  Sobre el Projecte HOAX  | Sobre el Premi TIC Anoia

 

 

.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube