Iniciar sessió

Àrea socis

Solutions Trilogi, Premi TICAnoia 2015

El Premi a la Implantació de les Eines TIC va ser atorgat a Solutions Trilogi, SL. Va recollir el guardó, de mans del Conseller d'Empresa i Ocupació Felip Puig, Màrius Rosell, CEO i soci cofundador de l'empresa.
Divendres, 10/07/2015

Premi TICAnoia 2015 en el marc del sopar de la UEA. Recull el premi en Màrius Rossell, CEO cofundador Solutions Trilogi SL,
Premi TICAnoia 2015 en el marc del sopar de la UEA. Recull el premi en Màrius Rossell, CEO cofundador Solutions Trilogi SL,

 

Pel desenvolupament d'una solució de comerç electrònic, nomenada LogiCommerce, implementada amb èxit a importants clients líders en els seus sectors, com Media Markt, Lacoste o IESE i fins a més de 300 implementacions més fins aquest moment. 

Solutions Trilogi
Per l'adaptació d'aquest software no només al mercat occidental (i implementat a tots els països del món) sinó també al mercat Xinès, amb totes les dificultats què això comporta.

 

Pel seu creixement i creació d'ocupació, apostant per personal qualificat i format a la comarca de l'Anoia.

Per la seva expansió amb oficines a Barcelona, Madrid, Beijin i Hong Kong, sense deslocalitzar la seva seu central de la capital de l'Anoia, des d'on presta els seus serveis arreu del món.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube