Iniciar sessió

Àrea socis

Globus Kon-Tiki - Premi TICAnoia 2011

El nou portal ha suposat simplificar el procés de contractació, i de gestió de reserves i vols per arribar a més passatgers i sobre tot mantenir el tracte personal i proper.
Dimarts, 07/06/2011

El 07 de juny de 2011 en el marc del XIIè Sopar de la Unió Empresarial de l'Anoia es va lliurar el Premis UEA d'implantació de les eines TIC.

L'Àngel Aguirre, gerent de Globus Kon-Tiki recull el  Premi TIC 2011de la mà del MH President de la Generalitat Sr. Artur Mas
L'Àngel Aguirre, gerent de Globus Kon-Tiki recull el Premi TIC 2011de la mà del MH President de la Generalitat Sr. Artur Mas

El Premi a la Implantació de les Eines TIC va ser atorgat a Globus Grial SL (Globus Kon-Tiki ).

Va recollir el guardó, de mans del MH Sr Artur Mas, el Sr. Àngel Aguirre, pilot, gerent i soci cofundador de l'empresa.

Els proveïdors del projecte són Aladetres en el disseny i desenvolupament del projecte web i Filnet en els serveis de hosting .

Globus Kon-Tiki


A Globus Kon-Tiki (1988) són líders en el sector dels vols en globus aerostàtics d'esbarjo i esportiu a nivell estatal.
 

Enlairen més de 3.500 passatgers en més de 200 dies de vols a l'any i el 95% dels seus clients els contacten directament a través del web, dels quals més del 80% contracten els vols online i la resta telefònicament.
 

El premi TIC li va ser atorgat pel projecte de comerç-e i de gestió online de www.globuskontiki.com , com a innovadora aposta tecnològica en el procés de venda, emissió de bitllets, facturació i gestió de reserves de vols en globus.

Portada website de Globus Kon-Tiki

El jurat de la comissió TICAnoia de la UEA va valorar molt positivament l'aplicació de les noves tecnologies en l'àmbit del cloudcomputing per a la gestió descentralitzada de cistelles, pilots, passatgers i zones de vol, juntament amb la promoció online a través d'Adwords i les xarxes socials.
 

Tot plegat li ha suposat optimitzar els recursos per millorar la productivitat, a més d'un increment de les vendes i del nivell de qualitat de servei, tot mantenint la relació de proximitat amb els seus clients d'arreu del món.

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube