Iniciar sessió

Àrea socis

InteriorVista, Premi TICAnoia 2017

El Premi a la Implantació de les Eines TIC va ser atorgat a InteriorVista. Van recollir el guardó de mans del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Sr. Josep Rull, en Dani Ruiz i la Karen Culillas, Product Owners les solucions presentades.
Dijous, 06/07/2017

METOD - PAX - InteriorVista

 

Premi TICAnoia 2017 a InteriorVista per les aplicacions Metod i Pax per a IKEA - Recullen el premi Dani Ruiz i Karen Culillas de la mà de Josep Rull, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

InteriorVista és una empresa d'Igualada que ofereix solucions de software per al sector de l'interiorisme i la venda de mobiliari. METOD i PAX són dues aplicacions de simulació desenvolupades per InteriorVista per als centres IKEA en 19 països.

L'equip multidisciplinar de InteriorVista, sota el concepte “Dream, Choose, View and Buy”, ha reinventat la tradicional forma de vendre mobiliari per apropar la botiga de mobles a la llar dels usuaris i per millorar l'experiència d'usuari en el punt de venta. Aquest canvi de paradigma ha estat possible gràcies a l'aplicació de noves tecnologies de desenvolupament tot integrant modelització 3D i fotografia.

IKEA
Les aplicacions METOD i PAX desenvolupades per InteriorVista per a IKEA, són mereixedores del 6è premi TICAnoia a la millor implantació TIC pel seu impacte estratègic per al sector, per la metodologia emprada, pel valor diferencial i per la innovació de producte.

Més informació sobre InteriorVista  |  Més informació sobre IKEA

 

Aplicació Metod Planner - InteriorVista
Aplicació Metod Planner - InteriorVista
Aplicació Pax Planner - InteriorVista
Aplicació Pax Planner - InteriorVista

 

Equip InteriorVista - Igualada

 

.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube