Iniciar sessió

Àrea socis

Sita Murt - Premi TICAnoia 2010

El 10 de juny de 2010 en el marc del XIè Sopar de la Unió Empresarial de l'Anoia es van lliurar els Premis UEA d'implantació de les eines TIC.
Divendres, 18/06/2010

Sita Murt

El Premi a la Implantació de les Eines TIC va ser atorgat a Esteve Aguilera S.A (Sita Murt ). Va recollir el guardó el Sr. Batis Tort, director de sistemes de la informació de l'empresa. Projecte TIC en que han participat diferents proveïdors destacant els de l'Anoia: Intarex, SA , Eanet, SA , Ofimàtica Anoia , Praktics .
 

Esteve Aguilera S.A., l'empresa propietària dels productes Sita Murt, té una gran experiència en el sector del punt. La seva seu central és a Igualada, Barcelona.

Les col·leccions de Sita Murt es presenten a les fires internacionals més importants. Compta amb més de 1900 punts de venda a tot el món, a més d'una xarxa de botigues pròpies en expansió. També està present a grans magatzems internacionals com Galeries Lafayette o Tzum de Moscou.

El Premi TIC d'implantació de sistemes d'informació se li ha atorgat pel projecte d'aplicació de les noves tecnologies en diferents àrees i departaments de l'empresa per dimensionar el seu creixement a nivell de multimarca i retail.
 



Partner-Solutions.biz
La Comissió TIC de la UEA va atorgar una menció especial a l'Eva Juncà i l'Andrés Mulero de www.partner-solutions.biz per la utilització d'un butlletí digial en llengua anglesa per arribar al públic.
 

Taxis Igualada
Una altra menció especial va ser per a www.taxisigualada.com per apostar per les noves tecnologies en un sector tradicionalment no tecnològic. Va recollir el guardó en Ricard Tomàs.

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube